Hoe kan ik je helpen?

Met de programma’s van Mind your Growth help ik millennials bij hun persoonlijke groei. Een millennial is iemand die geboren is tussen 1980 en 2000. Pak en beet ben je momenteel tussen de 20-40 jaar jong. 

Stay free

Het stay free program is voor millennials die blijvend vrij willen zijn. Het is voor mensen die bereid zijn te investeren in hun persoonlijke groei en hier de waarde van inzien. Het doet een beroep op jouw eigen verantwoordelijkheid. Je zegt ja tegen de investering die jij in jezelf doet en ik zeg ja tegen jou helpen. We werken samen, zodat jij die geluksvogel wordt.

Break free

Speciaal voor de millennial heb ik het break free programma gemaakt.

In dit programma leer jij de verbinding met jezelf te maken, goed voor jezelf te zorgen en ga je op reis naar je innerlijke vrijheid. Jij creëert je eigen veiligheid, je geluk is niet afhankelijk van externe factoren en de dingen die jij doet verrijken je leven en zijn geen uitvluchten of opvullingen meer.

Live online Yin Yoga

Iedere woensdag 19:45 – 21:00 via zoom

Losse les                            €  11,-
Maandabonnement      €  37,- (4 lessen)
Proefles                              €  0,-

Wil je niet 1 les uitproberen, maar gelijk een maand? Dat wil ik alleen maar aanmoedigen. Daarom kost een proefabonnement voor 1 maand slechts € 17,-. 

Je zit nergens aan vast als je een maand abonnement afsluit. Ik neem alle lessen op en aan het einde van de maand ontvang je deze, zodat je jouw favoriete les kunt herhalen.

Wanneer je ergens emotioneel of fysiek tegen aanloopt, sta ik voor je klaar om jouw vraag te beantwoorden of om simpelweg te luisteren. Met mijn achtergrond als coach EN fysiotherapeute help ik jou graag verder.

Yin Yoga is een rustige en ontspannende vorm van yoga. Bij Yin Yoga blijf je 2-5 minuten in een houding. Je ondersteunt jezelf met kussens, zodat het geen inspanning kost en je geen pijntjes ervaart. Het maakt niet uit hoe het eruit ziet en er is geen goed of fout. Het werkt meditatief en je rekt bindweefsel op, zodat je lichaam en geest gezond blijven. Juist in Yin Yoga draait het erom dat je even helemaal niks moet, tot rust komt en ontspant. 

Yin Yoga on demand

“Tijd en energie zijn kostbaar, zet het op de juiste manier in en het verdubbeld”.

Probeer nu voor slechts €17 euro Yin Yoga on demand uit. Je krijgt maar liefst 3 maanden toegang tot de yoga academie en er is iedere week een nieuwe les tot jou beschikking.

Cadeau

In 7 stappen in verbinding met jezelf. Wil jij in 7 stappen inzicht krijgen in je eenzaamheid? Vraag nu het gratis e-book aan.

Contact

Lees hier meer over mij. 

Heb je nog een vraag stuur mij dan gerust een mailtje via: info@mindygreven.nl

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
KVK nummer: 77366018
BTW nummer: NL0031.88.120.B.78

Connect