Break free

Hé millennial, klaar met je eenzaamheid en op zoek naar:

N

Een gevoel van verbondenheid met jezelf en anderen?

N

Aanvullingen i.p.v. opvullingen?

N

Leven vanuit meer rust?

N

Tevreden zijn met wie je bent en wat je doet?

Schrijf je dan nu in voor de eerstvolgende masterclass, je ontvangt een e-mail met de datum en tijd. 

We behandelen:

  N

  Bewuste vs onbewuste eenzaamheid

  N

  Het kan zoveel mooier

  N

  Hoe verbreek je de relatie met eenzaamheid

  Zodat jij daarna weet welke stappen jij mag gaan zetten.

  Ben jij klaar met last hebben van eenzaamheid?

  Heb je genoeg van afhankelijk zijn van de aandacht en goedkeuring van mensen om je heen?

  Of denk je… Ik, eenzaam? Neeeee…

  Kijk dan eens of je de volgende situaties van onbewuste eenzaamheid herkent. Ja?
  Erkenning is de eerste stap, dus goed bezig. Nu kun je aan de slag.

  A

  Het is avond en je weet niet wat je moet doen. De apps op je telefoon en Tinder heb je allemaal al gehad en dit geeft eigenlijk geen voldoening.

  A

  Te veel bezig zijn met wat anderen van je vinden: ‘Doe ik het wel goed?’, ‘Ik schaam mij’ of ‘Ik ben mega zenuwachtig voor die sollicitatie of date.’

  A

  Alleen op de bank zitten is confronterend. ‘Shit nu ben ik alleen met mijn gedachtes’ of alleen met mijn onrust en eigenlijk voelt dat best wel eenzaam.

  A

  Constant meer willen, meer werken, meer sporten, meer feesten. Je haalt er eigenlijk niet genoeg plezier en voldoening uit. Diep van binnen weet je dat je iets aan het opvullen bent.

  A

  Het getouwtrek van bindings- of verlatingsangst ben je zat.

  Ben je klaar met deze (onbewuste) eenzaamheid?
  Ik zeg laten we samen dealen met die sh*t.

  Ik ben klaar met eenzaamheid. Ik sluit aan bij de masterclass.

  “Ik was bij het webinar om meer te leren over conflicten en mijn aandeel daarin. In hoeverre komt drama op je af en in hoeverre komt het door jezelf? We hebben hier uitgebreid bij stil gestaan. Er was voldoende ruimte om vragen te stellen en persoonlijke ervaringen te delen. Daarom heb ik het als een leerzame en motiverende sessie ervaren. Specifiek positief vond ik dat Mindy zelf ook veel ervaringen deelde, waardoor je direct een spiegel hebt om van te leren.”

  Jeroen

  Hi,

  Ik ben Mindy. Zelf heb ik mij verdomd eenzaam gevoeld. In eerste instantie was dat onbewust. Ik was mezelf constant aan het opvullen en afleiding aan het zoeken. Aandacht en erkenning ging ik goed op. Veel werken, veel sporten, veel daten. Door het opvullen raakte ik burn-out.

  In deze tijd heb ik geleerd hoe je van opvullen naar aanvullen gaat EN hoe ik geen last meer heb van eenzaamheid en onrust. Nu, na mijn burn-out, heb ik meer energie dan ooit te voren.

  ‘Hoe’ ik dit gedaan heb deel ik graag met jou, mijn generatie-genoot.

  Als mental health coach help ik mensen die willen werken aan hun persoonlijke groei. Veel gehoorde problemen zijn; eenzaamheid, onrust, burn-out(klachten), perfectionisme, faalangst, stress en een moeizaam liefdesleven.

  Mijn coaching kenmerkt zich door handvatten, motivatie, inspiratie, een luisterend oor en, indien nodig, een vriendelijke kick de goede richting op.