Je e-book is onderweg!

Maar wacht nog even! Ik wil nog iets met je delen.

En kleine spoiler-alert: scroll (na het filmpje! wink) zeker even naar beneden om je in te schrijven voor de eerstvolgende masterclass ‘Break Free’.  

Last hebben van eenzaamheid, meer meer meer, onrust of constant opzoek zijn. Dat mag NU stoppen. Wat goed dat je net de eerste stap gezet hebt om te breken met je eenzaamheid. Maar ik begrijp dat zo’n e-book vaak op de digitale boekenplank blijft liggen. Wil je wel echt stappen gaan zetten om te stoppen met op-vullen en te starten met aan-vullen?

Schrijf je dan nu in voor de masterclass. De eerstvolgende is nog niet gepland. Maar je kunt je wel alvast inschrijven…. dan krijg jij snel meer informatie! 

Tijdens de masterclass ga ik dieper in op onbewuste en bewuste eenzaamheid. Vertel ik hoe het veel mooier kan en hoe je de relatie met eenzaamheid verbreekt. Ik nodig je bij deze dan ook graag uit om daarbij aan te sluiten. Zodat jij gaat losbreken van je eenzaamheid, samen met een groep gelijkgestemden.

Schrijf je hier in voor de eerstvolgende masterclass:

Break free

Het lijkt mij super om jou dan te ontmoeten. We gaan in een groep aan de slag en dat is zo krachtig!

Wil jij samen met gelijkgestemden starten? Naast het lezen net even die extra motivatie, die extra verbinding en dat extra steuntje in je rug voelen waar ik voor zal zorgen?

Sluit dan zeker aan!

Heb je vragen, wil je meer weten over wat ik doe en of ik jou verder kan helpen? Ik sta voor je klaar. Neem contact op via 0622528046 of stuur een e-mail naar info@mindygreven.nl

Tot snel & veel liefs,

Mindy